Gallery Samples

pict5930 SONY DSC picture0006 KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Travel Samples

pict4874 dsc02945 dsc3762 KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Taal, Language, Sprache

Deze site is opgezet in het Engels maar commentaren en opmerkingen mogen ook in het Nederlands of Duits.

This Site is setup in Englisch but comments and remarks are also allowed in Dutch and German.

Diese Seite ist entwurfen im Englisch aber Kommentaren oder Aufmerkungen Duerfen auch im Deutsch oder Niederlaendisch gemacht werden.

Disclaimer

Copyright

The photos and texts of this site may not be reproduced or stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any other way, either on paper or digitally, without the prior consent of the author.

Leon van Roosmalen.

Voorspoedige vlucht.

Een goede reis gehad zonder problemen, overal netjes op tijd.

Alleen de paspoort controle en visum afgifte duurde vrij lang. Er zit vier man in een hokje die weer van twee personen die er buiten staan de paspoorten aangereikt krijgen. Wat ze er precies mee doen weet ik niet, maar even later komen ze weer het hokje uit en worden verzameld door één man die deze weer controleerd en van een handtekening voorziet. Ondertussen staat er om die man heen een groep van twintig personen te wachten op hun paspoort die sporadisch ook weer te voorschijn komen. Ik was uiteraard weer een van de laatste.

De handelingen van deze man werd ook nog een keer of vier onderbroken door een telefoontje wat blijkbaar belangrijker was dan onze paspoorten. En laat er in de rij wachtenden ook nog een bekende van hem te staan waar ook nog even gezellig mee gekletst moet worden.

Maar toch, een klein uurtje verder en na het wisselen van wat geld, Ik ben nu dus miljonair, eindelijk met een busje op weg naar het hotel.

Zo de eerste vkantie dag zit er alweer op. Nog geen foto’s maar die zullen zeker nog komen.

Groeten Leon.

1 comment to Voorspoedige vlucht.

  • Nog een fijne vakantie gewenst daar. In dat soort landen is wachten voor de paspo…. Maakt niet uit; ergens gezamenlijk voor wachten is gewoon een sociale bezigheid daar. Het onthaasten is voor je begonnen. Je zult van de gids wellicht ook wel te horen krijgen dat afspraken in Madagasker niet zo nauw worden genomen. Dat is overal behalve bij ons in de “Eerste wereld”. Ik ben benieuwd naar de foto’s en de omgeving.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>