Gallery Samples

SONY DSC pict5927 picture0005 KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Travel Samples

dsc3713 dsc01456 dsc8790 KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Taal, Language, Sprache

Deze site is opgezet in het Engels maar commentaren en opmerkingen mogen ook in het Nederlands of Duits.

This Site is setup in Englisch but comments and remarks are also allowed in Dutch and German.

Diese Seite ist entwurfen im Englisch aber Kommentaren oder Aufmerkungen Duerfen auch im Deutsch oder Niederlaendisch gemacht werden.

Disclaimer

Copyright

The photos and texts of this site may not be reproduced or stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any other way, either on paper or digitally, without the prior consent of the author.

Leon van Roosmalen.

Van QuyNhon naar Nha Trang

Weer een reisdag op het programma, nu van QuyNhon naar Nha Trang en dan is het altijd maar weer afwachten wat je tegenkomt. Onze reisleider Bert heeft er een goed oog voor en laat de bus dan ook direct stoppen als er weer iets typisch Vietnamees te zien is. Zoals het vervoer van kippen met een scooter.
Het schijnt hier inmiddels wel verboden te zijn om het zo te doen maar als er geen controle is gaat het gewoon door. Bovendien hebben ze hier geen partij voor de dieren en zeker geen dierenpolitie.
Ook een oude houten tolbrug voor fietsers en scooters is een leuk onderwerp voor een foto.
We rijden een mooie route langs de kust met af en toe een mooi uitzicht op de visserboten.
Ook typisch Vietnamees zijn deze ronde gevlochten bootjes hoewel ze je ook regelmatig tegenkomt gemaakt van polyester.
En als je al die visserboten ziet is het natuurlijk ook heel logisch als je langs de weg vishandelaren tegenkomt met de gevangen vis.
Op een berghelling is een steenhouwer aan het werk die nog op de ouderwetse manier stenen uithakt met hamer en bijtel. Zwaar werk wat weinig geld opleverd.
Na aankomst in Nha Trang nog even een lokaal marktje bezocht wat toch erg op touristen is gericht. In ieder geval voor de liefhebbers van Bling Bling is hier genoeg te halen.
Nu nog even inchecken in het hotel en vanavond naar een barbeque.

Zometeen meer van de volgende dag.

Groeten Leon.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>