Gallery Samples

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA SONY DSC KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA SONY DSC

Travel Samples

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA SONY DSC KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Taal, Language, Sprache

Deze site is opgezet in het Engels maar commentaren en opmerkingen mogen ook in het Nederlands of Duits.

This Site is setup in Englisch but comments and remarks are also allowed in Dutch and German.

Diese Seite ist entwurfen im Englisch aber Kommentaren oder Aufmerkungen Duerfen auch im Deutsch oder Niederlaendisch gemacht werden.

Disclaimer

Copyright

The photos and texts of this site may not be reproduced or stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any other way, either on paper or digitally, without the prior consent of the author.

Leon van Roosmalen.

Laatste Dag

Het heeft een paar dagen geduurd maar ik had het veel te druk en de avonden werden te laat. Eigenlijk een goed teken want ik ben alleen op mijn hotelkamer geweest om te slapen.

Om even de revu van de laatste dagen te laten paseren, we hebben veel gereisd, dus in de bus gezeten. Twee keer een overtocht met de ferry, eerst naar Victoria en later naar Vancouver waar we nu zitten.

Onderweg wel enkele fotostops gehad maar het grootste gedeelte van de tijd hebben we in die twee steden doorgebracht.

Een van de mooiste dingen was de walvis safari. En walvissen en dolfijnen hebben we gezien. Waarbij het bezoek van de dolfijnen zoals als wij het gehad hebben volgens de gids op de boot vrij zeldzaam was. Je wist op een gegeven moment niet meer waar ze vandaan kwamen maar ze bleven maar rond de boot schieten.

Ik had de waterdruppels op mijn camera zitten. Fotograferen was vrij moeilik vanwege de hoge snelheden en de onbekentheid met waar ze opduiken.

En de voor mij belangrijkste reden om met deze boot mee te gaan, de kans om orca’s te zien. Weer iets om van mijn lijstje af te strepen.

Vandaag nog lekker gefietst in Stanley park en zometeen nog lekker gaan eten.

Groeten Leon.

1 comment to Laatste Dag

  • Het is alleen maar een goed teken als je geen tijd hebt voor het bijwerken van je blog, en je de hotelkamer alleen maar ziet met je ogen dicht.:-)

    Mooi die foto’s van die orca’s. Wellicht dat we hier volgend jaar ook eens gaan kijken of we ze kunnen spotten.

    Alvast een goede reis terug naar Nederland

    Gerry en Ans

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>