Gallery Samples

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA  KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Travel Samples

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA dsc3277 picture0146 SONY DSC

Taal, Language, Sprache

Deze site is opgezet in het Engels maar commentaren en opmerkingen mogen ook in het Nederlands of Duits.

This Site is setup in Englisch but comments and remarks are also allowed in Dutch and German.

Diese Seite ist entwurfen im Englisch aber Kommentaren oder Aufmerkungen Duerfen auch im Deutsch oder Niederlaendisch gemacht werden.

Disclaimer

Copyright

The photos and texts of this site may not be reproduced or stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any other way, either on paper or digitally, without the prior consent of the author.

Leon van Roosmalen.

Fietstocht

Vanmiddag dus met de fietstaxies opweg geweest. Het is een ervaring opzich om hier in dit verkeer mee te gaan. Er zijn blijkbaar geen regels en alles rijdt door elkaar heen. Kruisingen worden gewoon overgestoken of er niets aankomt en toch gaat alles voor en achter elkaar langs en meestal gaat het goed. De enige reden waarom is waarschijnlijk dat men elkaar hier de ruimte geeft en niet meteen agressief reageert als er iemand voor je oversteekt. Ook de weg oversteken is heel simpel, gewoon aanlopen en oogcontact zoeken met het verkeer. ze gaan je gewoon links, rechts, voor of achter voorbij terwijl je doorloopt.

En hier nog een impressie van de start van de tocht waar uiteraard de lokale verkopers gebruik van maken om wat van hun souveniers te verkopen.

Morgen gaan we Hanoi verder verkennen waarna we na de lunch vertrekken naar Halong Bay.

Groeten van Leon die nu gaat proberen een paar uur slaap te krijgen want het is morgen weer vroeg op.

1 comment to Fietstocht

  • Hoi hoi,

    Leuk om te zien hoe het er in het verre oosten aan toegaat. Als ik dan terug kijk naar de rust van mijn eigen reis lijkt me dit wel een complete cultuurshock. IK ben benieuwd naar het vervolg.

    Groetjes,

    Gerry

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>