Gallery Samples

SONY DSC KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA pict5926 pict5940

Travel Samples

SONY DSC KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA pict4908 dsc02945

Taal, Language, Sprache

Deze site is opgezet in het Engels maar commentaren en opmerkingen mogen ook in het Nederlands of Duits.

This Site is setup in Englisch but comments and remarks are also allowed in Dutch and German.

Diese Seite ist entwurfen im Englisch aber Kommentaren oder Aufmerkungen Duerfen auch im Deutsch oder Niederlaendisch gemacht werden.

Disclaimer

Copyright

The photos and texts of this site may not be reproduced or stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any other way, either on paper or digitally, without the prior consent of the author.

Leon van Roosmalen.

Een vrije dag in Whistler

Zo slecht als gisteren de dag begon, wat het weer betreft, zo goed begint het nu. Wel nog een beetje koud maar een strak blauwe lucht.

Wat vandaag in ieder geval op het programma staat is een tochtje met de zogenaamde Peak to Peak Gondola naar de top van de Blackcomb Mountains. Je gaat eerst met kabelbaan naar boven naar een tussenstation waarna je kunt overstappen op een baan die je overzet naar een andere bergtop. Een overbrugging van ongeveer vier kilometer en een hoogte van vierhonderd meter. Er zijn gondels met een glazen bodem maar dat was een beetje lang wachten voordat je daarvoor aan de beurt was dus dan maar met de gewone. Het maakt trouwens niet zoveel uit of je nu door het raampje naar beneden kijkt of door een raampje met een hekje eromheen in het midden van de gondelbodem.

Het uitzicht boven is in ieder geval prachtig.

 

 

Het is boven nog wel frisjes maar de zon doet al goed zijn best.

 

Het uitzicht blijft prachtig hoewel er zolangzamerhand meer bewolking komt.

In een andere groep van mijn reisgenoten is tijdens de trip naar boven een beer gespot, maar wij moeten het doen met deze kleine knuffels.

 

 

 

Nog een laatste blik voordat we weer naar beneden gaan.

Als we beneden zijn nog een late lunch en nog wat rondslenteren en winkeltjes kijken waarna we terug gaan naar het hotel om mijn foto’s te backuppen en deze blog alvast te schrijven.

Als vanavond het eten weer net zo lekker is als gisteren en het afzakken weer net zo leuk en gezellig wordt dan kan ook deze dag niet meer stuk.

Morgen met de ferry naar Victoria en als de voorspellingen kloppen een dikke vijfentwintig graden. Dat wordt weer genieten.

2 comments to Een vrije dag in Whistler

  • Ik moet zeggen dat er schitterende foto’s tussen zitten. Ik begin steeds meer te vermoeden dat ik daar ook nog eens heen ga. Groetjes Frank en Mia

    ps, vannacht vertrekken we naar Kefalonia. Tot over een paar weken.

  • Wow,

    Je hebt weer een fantastische dag gehad. Zo te zien ook “interresant” weer met prachtige wolkenluchten. Ook mooi hoe je die marmot in volle vlucht te pakken hebt gekregen.

    Groetjes,

    Gerry

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>