Gallery Samples

SONY DSC KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA SONY DSC KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Travel Samples

dsc6444 dsc2797 dsc2049 dsc02160

Taal, Language, Sprache

Deze site is opgezet in het Engels maar commentaren en opmerkingen mogen ook in het Nederlands of Duits.

This Site is setup in Englisch but comments and remarks are also allowed in Dutch and German.

Diese Seite ist entwurfen im Englisch aber Kommentaren oder Aufmerkungen Duerfen auch im Deutsch oder Niederlaendisch gemacht werden.

Disclaimer

Copyright

The photos and texts of this site may not be reproduced or stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any other way, either on paper or digitally, without the prior consent of the author.

Leon van Roosmalen.

Dag 2 en 3 Banff

Na het ontbijt vertrekken we richting Banff waarbij we eerst nog even met de bus een sightseeing trip krijgen door Calgary. We krijgen enkele historische plekken te zien en uiteraard plaatsen waar de winterspelen in 1988 zijn gehouden.

En dan zijn we eindelijk onderweg naar de Canadian Rockys.

Onderweg stoppen we bij een soort boerderij voor een lunch en krijgen een ritje aangeboden in een kar met paarden niet echt bijzonder maar ik denk dat de amerikaanse toeristen zoiets wel leuk vinden.

Uiteraard staat er ook een waterval op het programma. Voor de oudere generatie deze waterval komt voor in de film river of no return met Marlyn Monroe.

Inmiddels is het gaan regenen en is het wat betreft het maken van foto’s niet zo interessant meer maar dit beestje moet ik toch nog even vastleggen.

Het volgende op het programma zijn de zogenaamde Hoodoo’s, dit zijn wat steen pieken die na vele jaren erosie zijn overgebleven in het landschap.

Een stukje verderop zien we dan ons eerste wildlife, een elk. Helaas zover weg dat het fotograferen eigenlijk onmogelijk is, maar je probeert het natuurlijk toch. Dit is dan ook een 100% crop zoals dat dan heet.

Het laatste op het programma is het bezoek aan een meer maar door de mist en de regen moeten we maar denken dat er een meer ligt en er stapt dus ook  niemand uit om een foto te maken.

Deze post is een beetje laat maar dat heeft er mee te maken dat ik gisteravond toch echt niet lekker was, ik weet niet hoe ze het hier noemen, mischien de wraak van de sioux maar ik heb vanacht dus meer op het toilet gezeten als dat ik geslapen heb. Gelukkig is het vandaag een vrije dag die ik dan maar grotendeels heb doorgebracht met slapen en uiteindelijk deze blog bijwerken. Het gaat wel weer wat beter dus hopelijk kan ik morgen weer met het normale programma mee doen.

Het weer schijnt nu alleen nog maar beter te worden. Vandaag begon bewolkt maar nu hebben we een mooie blauwe lucht.

 

Groeten Leon.

2 comments to Dag 2 en 3 Banff

  • Omdat ik die film heb gezien, hoef je me nog geen ouwe te noemen!

  • Hoi Leon,

    Ten eerste veel beterschap. Je hebt alvast wat mooie dingen gezien. Als nu ook het weer nog wat wil verbeteren wordt het vast nog een top vakantie. Ik ben benieuwd naar je volgende lichting foto’s.

    Groetjes,

    Gerry

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>